Culinaire verrassing

De nieuwste en mooiste gerechten van dit moment

 

 

2 gangen menu 32

3 gangen menu 39

4 gangen menu 48

5 gangen menu 56

 

Om ongewenste verrassingen te voorkomen, kunt u vooraf aangeven waar u geen liefhebber van bent.

Lucas past het graag voor u aan.

 

 

Menu spécialité

 

 

Ceviche van zeebaars, komkommerspiraal, mangoblokjes, appel, geroosterde paprika, ijspastille van basilicum, little gem en avocado

 

               *

               Groenlandse heilbotfilet met hollandaise saus, half gedroogde San Mazzo tomaat, vadouvan olie, krokante oesterzwam,
               gebakken shitake

 

               **

               Roodbaarsfilet met bospeen en lente-ui, Hollandse garnalen met krokante aardappel, crème van artisjokken

 

 

Kalfshaas van de grill met rosmarijn olie. Geglaceerde kalfssucade. Groene asperge, gepofte abrikoos en pastinaak crème

 

Aardbeien infusie van vanille, witte chocolademousse, ijsbonbon van bloedsinaasappel, limoengel, crumble van Bros

 

               ***

               Selectie uit onze kaaswagen supplement € 3,50

 

 

Menu 39

Menu met * 48

Menu met * en ** 56

Het complete menu 65

 

 

À la carte

 

 

Voorgerechten

 

Ceviche van zeebaars, komkommerspiraal, mangoblokjes, appel, geroosterde paprika, ijspastille van basilicum, little gem en avocado

16

 

Halve kreeft in vadouvan gemarineerd, couscous met citroenenpesto, gekarameliseerde gamba’s in tempura, daarbij gemarineerde tomaat en een salade van Granny Smith appel

22

 

Tartaar van runderhaas met truffelmayonaise, krokante aardappels, ingelegde gepikkelde groenten en geitenkaas

16

 

Bloemkool-broccolisoep met parmezaan

8

 

Carpaccio van wilde duiffilet met ganzenlever, vijgen en gemarineerde rode bieten

18

 

 

 

Tussengerechten

 

Gebakken eendenlever met appel, karamel, macadamia noten en krokante aardappel

18

 

Roodbaarsfilet met bospeen en lente-ui, Hollandse garnalen met krokante aardappel, crème van artisjokken

18

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Runderschouderhaas met krokante aardappel, puree van aardappel en een rode wijn saus

26

 

Groenlandse heilbotfilet met hollandaise saus. Half gedroogde San Mazzo tomaat, vadouvan olie, krokante oesterzwam,
gebakken shitake

24

 

Eendenborstfilet met groene asperge, gepofte abrikoos en pastinaak crème

27

 

Vis van de Chef:

Variërend gerecht met vis en diverse schaal/schelpdieren.

27

 

 

 

Desserts

 

Aardbeien infusie van vanille, witte chocolademousse, ijsbonbon van bloedsinaasappel, limoengel, crumble van Bros

11

 

Dessert van Gin-Tonic

11

 

Selectie uit onze kaaswagen:

Ruime keuze van binnen- en buitenlandse kaassoorten

14

 

 

3 gangen Lucas menu

 

 

Tartaar van runderhaas met truffelmayonaise, krokante aardappels, ingelegde gepikkelde groenten

Of

Gemarineerde zalm met ponzu en gekarameliseerde gamba's

 

**

 

Heilbot met Hollandaise saus

of

Runderschouderhaas met rode wijn jus

 

**

 

Aardbeien dessert

of

Mango dessert

 

37