Culinaire verrassing

De nieuwste en mooiste gerechten van dit moment

 

 

3 gangen menu 37

4 gangen menu 45

5 gangen menu 52

 

Om ongewenste verrassingen te voorkomen, kunt u vooraf aangeven waar u geen liefhebber van bent.

Lucas past het graag voor u aan.

 

 

Menu spécialité

 

 

Carpaccio van gans met gekonfijte eendenbout, gemarineerde radijssoorten en crème van ganzenlever,  rode bieten en
een mayonaise van witte truffel

 

               *

               Open ravioli met zacht gegaarde heilbot, witte asperges, lamsoren en peulen.
               Beurre blanc van peterselie/knoflook boter. Geroosterde makadamia noten

 

               **

               Gebakken corvinafilet met mossels en coquille. Snijbonen en schuim van snijbonen. Crèmeux van mosseltjes

 

 

Runderschouderhaas met tartaar van rund. Zoete aardappel en rode biet van de bbq en een saus van lavas

 

Mousse van hangop met framboos, rabarber, roze peper en lemon curd

 

               ***

               Selectie uit onze kaaswagen supplement € 3,50

 

 

Menu 37

Menu met * 45

Menu met * en ** 52

Het complete menu 62

 

 

À la carte

 

 

Voorgerechten

 

Halve kreeft met vadouvan gemarineerd, couscous met citroenen pesto, gekarameliseerde gamba’s in tempura,
daarbij gemarineerde tomaat, salade van Granny Smith appel

22

 

Tartaar van runderhaas met truffel mayonaise, krokante aardappels en ingelegde gepikkelde groenten en crème van eidooier

16

 

Kerriesoep met stukjes fijne prei.

8

 

Carpaccio van tonijn met rammenas, puntradijs, een mayonaise van aceto balsamico en krokante asperges

16

 

 

 

Tussengerechten

 

Gebakken eendenlever met appel, karamel, macadamia noten en krokante aardappel

18

 

Gebakken corvinafilet met mossels en coquille. Snijbonen en schuim van snijbonen. Crèmeux van mosseltjes

18

 

 

 

Hoofdgerechten

 

Runderschouderhaas met krokante aardappel, puree van aardappel en een rode wijn saus

26

 

Heilbot met een open ravioli, lamsoren, peultjes en een Beurre Blanc met knoflook en peterselie

24

 

Eendenborst dun gesneden met polenta, witte asperges, crème van pastinaak met een saus van citrusvruchten

27

 

Vis van de Chef:

Variërend gerecht met vis en diverse schaal/schelpdieren.

27

 

Asperge

Lams ham, ei, aardappel

26

 

 

 

Desserts

 

Perenparfait met fudge, schuim van karamel en warm gebakken appel

11

 

Mousse van hangop met framboos, rabarber, roze peper en lemon curd

11

 

Selectie uit onze kaaswagen:

Ruime keuze van binnen- en buitenlandse kaassoorten

14

 

 

Lucas keuze menu

 

 

Klassieke rundercarpaccio met truffeldressing en pesto

Of

Carpaccio van tonijn met aceto balsamico en krokante asperges

 

**

 

Heilbot met lamsoren en een beurre blanc

of

Runderschouderhaas met rode wijn jus

 

**

 

Perenparfait met Fudge

of

Dessert van Twix

 

35